Bosch Rexroth company logo


Ingen är mer kvalificerad för att uppfylla dina drivsystem behov än Bosch Rexroth, fd Hägglunds Drives. Sedan vi introducerade vår första hydrauliska radialkolvmotor motor nästan ett halvt sekel sedan, har vi hjälpt kunder i hela världen hantera de tuffaste uppgifterna i den tuffaste industriella miljöer.

Ni kan räkna med Hägglunds för att ge dig den kraft du behöver, oavsett vad aktiverar ditt företag tar. Läs mer om våra lösningar för drivning, styrenheter, pumpar och tjänster.


BAE Systems logo
BAE Systems verksamhet i Sverige representeras av BAE Systems AB, som består av affärsenheterna BAE Systems Hägglunds, BAE Systems Bofors och BAE Systems C-ITS.

Kärnverksamheten är stridsfordon, terrängfordon, artillerisystem, marina kanoner, intelligent ammunition och distribuerad simulering och lösningar utbildning.Cargotec effektiviserar fraktflöden på land och till sjöss - där lasten är på väg. Cargotec dotterbolag Hiab, Kalmar och MacGREGOR är erkända ledare inom last-och lasthantering lösningar runt om i världen. Cargotec: s globala nätverk är placerad nära kunderna och erbjuder omfattande tjänster som säkerställer en kontinuerlig, pålitlig och hållbara resultat av utrustning.

Cargotecs omsättning uppgick till 2,6 miljarder 2010. Företaget sysselsätter cirka 10.000 personer.
Specma Group är marknadsledande inom hydraulik i Norden, med en stark närvaro på marknaden i USA, Kina, Polen och Brasilien. Verksamheten är indelad i två divisioner för bästa kompetens och service till respektive marknad.


Vi erbjuder global tillgänglighet och har produktionsresurser på strategiska platser nära våra kunder på samtliga marknader. Till Specma hör även ett välutvecklat servicenät av slangverkstäder som verkar under namnet Specma Service and Technology Centers i Sverige, Finland, Danmark och Norge.

Integrerad i Hydac koncernens Nordhydraulic produkter och system kan erbjudas med och genom den starka försäljningsorganisation. Med 40 utländska dotterbolag och över 500 distributörer och servicepartners, Hydac och Nordhydraulic är din pålitliga partner över hela världen.

Där du behöver en partner, är vi där för att hjälpa dig hitta den mest effektiva lösningen - för alla applikationer, från komponenter till ett komplett system.

Vi är konsulter inom teknik och ledarskap. Vi söker innovationer som förenklar och förbättrar människors vardag. Du hittar oss på tio orter från Lund i söder till Skellefteå i norr. Resultatet av vår produktutveckling hittar du över hela världen.Valmet Corporation är den ledande globala utvecklaren och leverantören av teknik, automation och service inom massa-, pappers- och energiindustrin. Valmets mål är att ge sina kunder världens bästa service. Våra 12 000 medarbetare runt om i världen finns nära kunderna och arbetar för att förbättra deras resultat – varje dag. 
Last modified: Wednesday, 27 September 2017, 12:47 PM